ÁRAK

Portfólió fotózás - 
Egyedül veled

Csak rád fókuszálva készítem el a tökéletes portfóliót. A csomag 30 darab magas szinten retusált fotót tartalmaz, melyek kiemelik személyiségedet és stílusodat. Az egyórás fotózás során stúdióban vagy kültéren rögzítjük a képeket.Egyedül veled -
34 000 Ft

Családi fotózás - 
Együtt az egész család

Az egész családot fókuszba állítva készítem el a tökéletes családi fotókat, amely megörökíti a családi pillanatokat és kötelékeket. A csomag tartalmazza a 30 darab magas szinten retusált fotót, melyek élettel teliek és megőrzik a családi emlékeket. Az egyórás fotózás során lehetőséget kaptok arra, hogy stúdióban vagy kültéren rögzítsük ezeket az emlékezetes pillanatokat.

Együtt az egész család - 

33 000 Ft


Szerelmi fotózás-

Összekötve a pillanatokkal 

Engedd, hogy a képek meséljenek a kapcsolatotokról! Legyen szó jegyesfotókról vagy kismama fotózásról, célom az, hogy a szerelmeteket és az egyediségeteket örökítsem meg minden egyes képen. A csomag 30 darab magas szinten retusált fotót tartalmaz, melyek tükrözik kapcsolatotok egyediségét és szerelmét. Az egyórás fotózás során lehetőséget kaptok arra, hogy stúdióban vagy kültéren örökítsétek meg ezeket a varázslatos pillanatokat. 


Összekötve a pillanatokkal - 

35 000 Ft

Kérlek , vedd figyelembe, hogy az áraim nem tartalmazzák az esetleges stúdió költséget. Amennyiben stúdiófotózást választassz, a stúdió használati díját külön kell fizetni. Ezenkívül szeretném felhívni a figyelmed, hogy további fotók rendelésére is van lehetőség, melyek darabonként 1000 Ft-os áron érhetőek el. Kérlek, vedd figyelembe, hogy az időpontok csak foglaló teljesítése esetén érhetőek el. A foglaló megfizetése biztosítja a kívánt időpont lefoglalását számomra. Ezáltal lehetővé válik, hogy a megfelelő figyelmet és szolgáltatást nyújtsam nektek a kényelmes és zavartalan fotózás érdekében.


 Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot, ha ha bármilyen más kérdésed van az áraimmal kapcsolatban. 

                                              Eseményfotózás - Rögzítsük az Emlékezetes Pillanatokat!                                     Minden eseményben rejlik egy történet, és örömmel segítek abban, hogy ez a történet emlékezetes képekben öltsön testet. Legyen szó céges rendezvényről vagy családi összejövetelről, célom az, hogy minden fontos pillanatot megörökítsek, hogy később újra átélhessétek ezeket az érzéseket. Mivel minden esemény egyedi, egyedi árajánlatot készítünk, hogy elképzeléseidhez igazodjak. 

Saját ötleted lenne? Keress fel és egyeztessük le a részleteket!